Dissabte 17 comença el Trofeu Port Ginesta 2015!

El proper dissabte, 17 de gener, comença el Trofeu Port Ginesta 2015 que com sempre organitzem conjuntament el Club Marítim Port Ginesta i el Club Nàutic Garraf.

El Trofeu consta de 5 proves, que tindran lloc els dissabtes 17 i 31 de gener, 14 i 28 de febrer, i 14 de març, i, com en els nostres anteriors Trofeus, tindrà els grups Creuer i Promoció:

El grup Promoció està obert a tots els creuers que es vulguin iniciar de manera fàcil en el món de les regates, sense necessitat de certificat de ràting ni número de vela i que es disputarà sense spi. Els recorreguts són específics i tenen una distància moderada.

Pel que fa al grup Creuer, ens agradaria que durant aquests primers mesos de la temporada puguem debatre i definir entre tots els regatistes quin sistema de ràting volem aplicar a les nostres regates en el futur. És per aquest motiu que, de manera transitòria, iniciem aquest primer Trofeu amb ràting RI 2015, però obert també als certificats de l’any 2014 per aquelles embarcacions que no hagin modificat substancialment el certificat.

Us hi esperem!

Documentació: