La Regata “La Marató de TV3″-Port Ginesta posa el final a la temporada de regates 2014

Fantàstic diumenge de regata a Port Ginesta: d’una banda hem disfrutat d’una molt bona regata i d’altra hem aconseguit recaptar 410 EUR per a La Marató de TV3!

Les condicions han estat ideals per navegar, amb un gregal de 6/10 nusos i mar plana, que han permès una regata ràpida per als 4 iots del grup creuer RI i els 8 del grup Promoció.

Entre els participants al grup Promoció, aprofitem per donar la benvinguda a les nostres regates als patrons i tripulació del Boss, Roamar, Sonsoles y Lagun Eder, esperem que us hagueu passat molt bé!

Finalitzada la regata, hem fet el lliurament de premis, que aquesta vegada també estaven relacionats amb la Marató i han consistit amb un CD de la Marató per a cadascun dels tres primers classificats de cada grup.

El lliurament de premis s’ha fet al moll de l’ampliació, on hem comptat amb la bona música i les cançons de La Banda del Port. També hem gaudit d’un picapica que ens ha servit la Marisqueria Santos.

Moltes gràcies per la vostra participació!

I moltes gràcies també per la seva col·laboració al jutge de regata, Pepe, al balisador Fran, a la Banda del Port i a la Marisqueria Santos.

Fins a la temporada vinent!