L’equip del CM Port Ginesta, campió del món de motonàutica

Carlos Santaella i Toni Guinot, de l’equip de Motonàutica del C.M. Port Ginesta presents a la gala de lliurament de premis UIM a Monte Carlo, Mònaco, com a campions mundials.

La Unió Internationale Motonautique U.I.M, va premiar al se Champions Awards Giving Gala celebrada el passat dissabte 7 de maç, a l’equip espanyol X Marine Racing de Santaella i Guinot, que el passat mes d’octubre van guanyar el Campionat Mundial d’Endurance a la categoria Class B, que es va disputar en aigües del port de Badalona.

L’acte que va homenatjar a tots els esportistes campions a les seves corresponents categories, va tenir lloc a la Salle des Étoiles del Hotel Sporting Monte Carlo, en el principat de Mònaco. Panorama Nàutic també va assistir a l’acte per donar suport a aquest grans campions.

A aquesta gala van assistir Carlos Santaella i Toni Guinot, com vigents Campions del Mon en la categoria d’Endurance Class B, Boat Production con Graünner Stilete 26 y Suzuki DF250 i base nàutica a Port Ginesta, van rebre els seus trofeus de la ma de les autoritats de la UIM.

Moltes Felicitats !!!

El CM Port Ginesta, guardonat per la Federació Catalana de Motonàutica

El pasado sábado día 29 de noviembre, la Federación Catalana de Motonáutica entrego un diploma al Club Marítim Port Ginesta, por su apoyo continuo a la Federación y a este deporte.

El diploma fue entregado por el Sr. Gerard Figueras, Director General d’Esports de la Generalitat de Catalunya y recogido por el capitán de Puerto de Port Ginesta Sr. Rodrigo de Febrer Herrán.

El presidente de la F.C.M.  Sr. Miquel Mallafre entrego también trofeos a los ganadores de diversas pruebas, autonómicas, nacionales e internacionales. Cabe destacar la entrega del trofeo de  Campeones de Europa al equipo de Motonáutica del Club Marítim Port Ginesta patroneado por Jordi Olesti y David Burgos, y el título de Campeones del Mundo al equipo de motonáutica también del Club Maritim Port Ginesta de Carlos Santaella y Toni Guinot.

Foto: De izquierda a derecha Daniel Fernández, Vocal de la junta de la FCM. Gerard Figueras, Director General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Rodrigo de Febrer Capità de port Ginesta,  Josep Maria Fernández, vice president segon de la FCM i Miquel Mallafré President de la Federació Catalana de Motonàutica.