ANUL·LACIÓ DE LA REGATA PER LA MARATÓ DE TV3

Apreciats Navegants i aficionats a la nàutica,

Per motius de mala previsió meteorològica respecte a l’estat de la mar durant tot el cap de setmana, malauradament haurem d’anular la navegació solidaria per la Marató de TV3 prevista pel proper Diumenge 18 de Desembre de 2016.

Malgrat l’anul·lació de les activitats lúdiques i solidaries, si ho voleu podeu fer els ingressos pertinents al núm. Cte: ES58 0182 9752 6302 0045 5689 del Club Marítim Port Ginesta o a la oficina del port, aquests diners seran abonats a la MARATÓ de TV3 per finançar la investigació de malalties minoritàries especialment, i concretament aquest 2016 destinats a tota classe d’ ICTUS.

Salutacions cordials,

Club Marítim Port Ginesta

***********************************

Apreciados Navegantes y aficionados a la náutica;

Por motivos de mala previsión meteorológica respecto al estado de la mar durante todo el fin de semana, lamentablemente tenemos que anular la navegación solidaria para la Marató de TV3 prevista para el próximo Domingo 18 de diciembre de 2016.

Pese a la anulación de las actividades lúdicas y solidarias, si queréis podéis hacer los ingresos pertinentes en el núm. de cta: ES58 0182 9752 6302 0045 5689 del Club Marítim Port Ginesta o en la oficina del puerto, este dinero será abonado a la Marató de TV3 para financiar la investigación de enfermedades minoritarias especialmente, y concretamente este 2016 destinados a toda clase de ICTUS.

Salutados cordiales,

Club Marítim Port Ginesta

Surt a navegar per la Marató de TV3

CARTELL  LA MARATO 2016ATENCIÓ: ACTIVITAT ANUL·LADA
http://noticies.portginesta.com/?p=1504

SALGAMOS A NAVEGAR TODOS JUNTOS!!

El Domingo 18, a las 11h vuelve la Marató de TV3. El importe de las inscripciones se ingresará íntegramente a la Marató de TV3 en su 25 aniversario.

Los fondos que se obtengan de la Marató irán destinados a dar un impulso económico a la investigación sobre el ictus y las lesiones medulares y cerebrales traumáticas.

Un motivo de peso para salir a navegar!! 😉

Os adjuntamos la ficha de inscripción.

>> Full d’inscripció (PDF)

 

3r Concurs de fotografia nàutica

cartell_concurs_foto_2016El Club Marítim Port Ginesta organitza el 3r Concurs de Fotografia Nàutica de Port Ginesta – Estiu 2016

Les fotografies han de reflectir qualsevol aspecte relacionat amb Port Ginesta: activitats, instal·lacions, flota, persones, paisatges, etc. També poden ser realitzades en una altra ubicació sempre que incorporin un element de vinculació amb Port Ginesta.

La fotografia guanyadora tindrà com a premis:

  • Un talonari de tickets per a un sopar per a 2 persones en cadascun dels restaurants de Port Ginesta que
    col∙laboren amb aquest Concurs.
  • Una hora de classe de surf o de paddle surf a l’Escola
    Catalana de Surf.
  • La publicació de la fotografia a la revista N&Y Náutica y
    Yates Magazine.

>> Consulteu les bases del concurs!

Fantàstica jornada de vela solidària a Port Ginesta

Dissabte 11 d’octubre, ha tingut la segona edició de la Jornada de vela solidària a Port Ginesta per fer un bateig de mar amb persones amb discapacitat intel·lectual i així compartir amb ells la nostra passió pel mar.

El bon temps ha acompanyat a les 18 famílies que s’han convertit en tripulants per un dia dels 24 vaixells que els seus patrons i patrones han volgut posar a disposició d’aquesta gran festa, i als quals els agraïm moltíssim la seva participació, gràcies als quals hem aconseguit que, entre petits i grans, fins a gairebé 80 persones hagin pogut gaudir d’aquest dia de navegació en un dia amb condicions fantàstiques de vent i mar, que han fet disfrutar a tots els tripulants.

Una vegada a terra, ens esperava un fantàstic pica pica a l’aire lliure, amb fideuà inclosa!

A la tarda els més petits s’ho han passat d’allò més bé amb diverses activitats: jocs, tallers de nusos, dibuix de banderes, pintura mural… i finalment hem tancat la jornada amb uns deliciosos sucs de taronja i mandarines.

Agraïm novament als patrons i patrones la seva participació i estem molt contents de que tothom s’ho hagi passat tan bé. Fins a la propera edició!