Fantàstica jornada de vela solidària a Port Ginesta

Dissabte 11 d’octubre, ha tingut la segona edició de la Jornada de vela solidària a Port Ginesta per fer un bateig de mar amb persones amb discapacitat intel·lectual i així compartir amb ells la nostra passió pel mar.

El bon temps ha acompanyat a les 18 famílies que s’han convertit en tripulants per un dia dels 24 vaixells que els seus patrons i patrones han volgut posar a disposició d’aquesta gran festa, i als quals els agraïm moltíssim la seva participació, gràcies als quals hem aconseguit que, entre petits i grans, fins a gairebé 80 persones hagin pogut gaudir d’aquest dia de navegació en un dia amb condicions fantàstiques de vent i mar, que han fet disfrutar a tots els tripulants.

Una vegada a terra, ens esperava un fantàstic pica pica a l’aire lliure, amb fideuà inclosa!

A la tarda els més petits s’ho han passat d’allò més bé amb diverses activitats: jocs, tallers de nusos, dibuix de banderes, pintura mural… i finalment hem tancat la jornada amb uns deliciosos sucs de taronja i mandarines.

Agraïm novament als patrons i patrones la seva participació i estem molt contents de que tothom s’ho hagi passat tan bé. Fins a la propera edició!