L’equip del CM Port Ginesta, campió del món de motonàutica

Carlos Santaella i Toni Guinot, de l’equip de Motonàutica del C.M. Port Ginesta presents a la gala de lliurament de premis UIM a Monte Carlo, Mònaco, com a campions mundials.

La Unió Internationale Motonautique U.I.M, va premiar al se Champions Awards Giving Gala celebrada el passat dissabte 7 de maç, a l’equip espanyol X Marine Racing de Santaella i Guinot, que el passat mes d’octubre van guanyar el Campionat Mundial d’Endurance a la categoria Class B, que es va disputar en aigües del port de Badalona.

L’acte que va homenatjar a tots els esportistes campions a les seves corresponents categories, va tenir lloc a la Salle des Étoiles del Hotel Sporting Monte Carlo, en el principat de Mònaco. Panorama Nàutic també va assistir a l’acte per donar suport a aquest grans campions.

A aquesta gala van assistir Carlos Santaella i Toni Guinot, com vigents Campions del Mon en la categoria d’Endurance Class B, Boat Production con Graünner Stilete 26 y Suzuki DF250 i base nàutica a Port Ginesta, van rebre els seus trofeus de la ma de les autoritats de la UIM.

Moltes Felicitats !!!