El Campionat de Catalunya de Creuers 2016, a Port Ginesta!

Club Marítim Port Ginesta 2016El Club Marítim Port Ginesta (CMPG) es plau en anunciar que el pròxim 2016 el campionat de Catalunya de Creuers es disputarà en aigües del Garraf, en l’incomparable marc del Sailing meeting 2016 fira internacional de la vela a Port Ginesta. El CMPG ha aconseguit aquest any que la prestigiosa prova esportiva es realitzi a les instal•lacions de Port Ginesta, presentant un projecte que promet dotar als regatistes del millor ambient, acostant el sector industrial i comercial de la vela als esportistes, alhora que és treballarà per estendre i difondre l’esport de la vela i en especial del creuer als visitants del Sailing meeting, (15.000 el 2015).

Així doncs el Club Marítim Port Ginesta, Port Ginesta i Sailing meeting’16 presentaran el cartell de la regata, l’anunci oficial i el director de Regata el pròxim dia 2 de febrer de 2016 a les instal•lacions de Port Ginesta.

Port Ginesta i el seu Club Marítim consoliden l’aposta per la vela i el creuer, tradicionalment Port Ginesta ha estat port base d’una de les regates amb més tradició, prestigi i repercussió internacional de les aigües de la Mediterrània Occidental, la Ruta de la Sal, regata que va néixer a Port Ginesta, on també des de fa 3 anys el port ha apostat per esdevenir la seu permanent de la fira internacional de la vela, Sailing meeting, alhora que ha organitzat regates de Clàssics, com el trofeu Aebec, i potenciat la seva flota de creuers fomentant les proves socials i regates ja amb tradició com el trofeu Alfonso Echegaray o la Regata del Delta. Aquest any doncs amb el campionat de Catalunya el Port i el Club assoleixen un nou estadi dins el món de la vela, esdevenint ara si el club i port referència del sector industrial i esportiu de la vela a Catalunya.

Club Maritim Port Ginesta / Port Ginesta / Sailing meeting’16