Diumenge 13, regata “La Marató de TV3″: navega i col·labora amb la Marató de TV3!

cartell marato 2015El Club Marítim Port Ginesta organitza per segon any consecutiu la Regata “La Marató de TV3″ amb l’objectiu aquest any de col·laborar, des de la nostra passió pel mar, amb la lluita contra la diabetis i la obesitat.

L’import de les inscripcions s’ingressarà íntegrament al compte de la Marató de TV3. Us hi esperem!!

Documentació:

Al finalitzar la regata, s’oferirà als participants un petit pica-pica ofert per la Marisqueria Santos.

 

Actividades para niños durante la regata: Algunos regatistas nos han sugerido realizar alguna actividad infantil, para que, mientras dure la regata ellos estén entretenidos.  Con el objeto de valorar la viabilidad de esta opción, es preciso me indiquéis mediante correo electrónico (isurus4910@gmail.com) las personas interesadas en esta actividad, y  el número de niños y edades.