Dissabte 14 de març: regata i dinar!

El proper dissabte 14 de març tindrà lloc la cinquena prova del Trofeu Port Ginesta 2015, que serà decisiva per a la classificació final del Trofeu!

Recordeu que si no ens falla el vent i es pot fer la regata (per tant s’hauran fet quatre proves en total), i d’acord amb les instruccions de regata, cada iot podrà descartar un resultat (la regata amb pitjor puntuació de cada iot).

Els recorreguts previstos, amb sortida des de Port Ginesta, tenen com a base un triangle de 2 milles de costat i són: per al grup Promoció una volta al triangle (6 milles), i per al grup Creuer RI una volta al triangle i un sobrevent-sotavent (10 milles).

Dinar i lliurament de trofeus

Després de la regata, us proposem que ens trobem tots els regatistes a les 15.15 h en el tradicional dinar de final de Trofeu. El dinar es farà a la Marisquería Santos de Port Ginesta, i el preu és de 25 € per persona. Podeu consultar el menú.

A les 16.30 h tindrà lloc el lliurament de medalles de la 5a prova i de trofeus a la classificació final.

Important! Si assistiu al dinar, us demanem si us plau que:

  • Confirmeu l’assistència abans del dimecres 11 a les 15 h als correus electrònics info@portginesta.com o vela@clubnauticgarraf.com indicant el nom del vaixell i el número d’assistents.
  • Feu el pagament dels tickets a les oficines de Port Ginesta o del CN Garraf abans del dissabte 15 a les 10 h.

Fins dissabte 14!