Finalitza el Trofeu Ventolina 2014

A l’hora prevista per al senyal d’atenció, els 14 iots participants a la darrera prova del Trofeu Ventolina 2014 ens hem trobat un camp de regates amb un gregal fluix, amb uns escassos 3/4 nusos.

El vent ha anat pujant d’intensitat fins a uns 10/12 nusos, i s’ha mantingut de gregal, fet que ha dificultat muntar el recorregut previst (un triangle de 2 milles de costat) i finalment s’ha escurçat a 1.4 milles de costat, amb les boies per estribord.

El vent s’ha mantingut constant durant tota la regata, fins i tot pujant una mica d’intensitat, cosa que ha fet una regata ràpida per a tots els grups.

Finalment, els guanyadors d’aquesta prova han estat: en Creuer RI 1, Slick (CNG); en Creuer RI 2, Paranà (CMPG) ; i en Promoció, Flipper (CNG).

I els guanyadors dels trofeus:

  • Trofeu Ventolina: Creuer RI 1: Slick (CNG) – Creuer RI 2: Paranà (CMPG) – Promoció: Kalidon (CMPG).
  • Trofeu Anual Garraf-Ginesta 2014: Creuer RI 1: White Spirit (CNG) – Creuer RI 2: Paranà (CMPG) – Promoció: Kalidon (CMPG).

Classificacions completes i fotos

El sopar

A la nit, més de 40 regatistes ens hem trobat per sopar a la Marisqueria Santos, de Port Ginesta, on hem pogut gaudir d’un magnífic menú i de les seves bones instal.lacions.

Després de sopar, ha tingut lloc el lliurament de premis: tant de les medalles de la 5a prova, com els trofeus als guanyadors del Trofeu Ventolina 2014 i del Trofeu Anual Garraf-Ginesta 2014. També, el CN Garraf ha fet lliurament dels trofeus als guanyadors de la II Lliga de Solitaris i a dos.

Finalment, hem tancat la festa amb el tradicional sorteig de regals entre les embarcacions presents en el sopar.

Moltes felicitats a tothom!!