Arriba la nova regata d’altura Copa Illa de l’Aire

ATENCIÓ: regata posposada

illa-aire-posposada

 

 

 

cartellcopaillaaireDel 7 a l’11 de setembre d’aquest any tindrà lloc la 1a Copa Illa de l’Aire – Menorca, regata d’altura organitzada pel Club Marítim Port Ginesta i Sailing Meeting, amb la col·laboració del Club Marítimo de Mahón, la Federació Catalana de Vela i la Federación Balear de Vela.

Aquesta nova regata consistirà en dues proves: una primera regata d’altura entre Port Ginesta i Maó, els dies 7 i 8 de setembre, i una segona regata d’altura entre Maó i Port Ginesta els dies 10 i 11. Ambdues proves seran independents, ja que puntuaran i tindran premis per separat, però també hi haurà una classificació general conjunta de les dues proves que premiarà els vencedors absoluts de la primera edició de la Copa Illa de l’Aire. La regata està oberta a embarcacions amb certificat ORC i hi haurà dues categories: Tripulació Completa i Tripulació A Dos.

La competició coincideix, d’una banda, amb la festivitat de la Diada de Catalunya de l’11 de setembre i, de l’altra, amb les Festes de Gràcia de Maó, que se celebren del 6 al 9 de setembre. D’aquesta manera brinda l’oportunitat als participants de gaudir no només de la regata sinó també de les festes de Maó durant tot el cap de setmana un cop arribats a l’illa.

La Copa Illa de l’Aire, que neix amb la voluntat de consolidar-se com un esdeveniment clau en el calendari de regates, pren el nom de l’illot deshabitat que hi ha al sudest de Menorca, davant de Punta Prima, i on es troba el far més alt de Menorca.