Dissabte 11, prova final del Trofeu Garraf

El proper dissabte tindrà lloc la cinquena i darrera prova del Trofeu Garraf 2015, que serà decisiva per a la classificació final del Trofeu!

Aquesta prova tindrà lloc en el marc de la Regata Bufacaldos del CN Garraf (puntuable per a la Copa Catalana de Creuers zona sud-centre) i els recorreguts seran les travesses següents:

  • Garraf-Piscifactoria de Vilanova-Garraf (20 mn)
    per al grup Creuer ORC.
  • Garraf-Aiguadolç-Garraf (8 mn) per al grup Promoció.

Sopar de final del trofeu

A partir de les 20.30 h tindrà lloc a les instal.lacions del Club Nàutic Garraf la butifarrada i el lliurament de premis. L’import dels tickets per a la butifarrada és de 10 EUR (recordeu que estan inclosos 5 tickets per als inscrits a la regata Bufacaldos).  Si us plau confirmeu la vostra assistència al CN Garraf!

Regata Bufacaldos
Puntuable per a la Copa Catalana de Creuers zona centre-sud.(els recorreguts de dissabte coincideixen amb la 5a prova del Trofeu Garraf)Documents: Anunci de regata | Instruccions de regata | Instruccions particulars ORC | Instruccions particulars ORC Vintage

(La inscripció es pot fer en línia al web del CN Garraf)

 

Dissabte 20 de juny, quarta prova del Trofeu Garraf

El proper dissabte 20 tindrà lloc la quarta prova del Trofeu Garraf, amb senyal d’atenció a les 12 h en les proximitats de Port Ginesta.

Els recorreguts previstos tenen com a base un triangle de 2 milles de costat i són: per al grup Promoció una volta al triangle (6 milles), i per al grup Creuer RI una volta al triangle i un sobrevent-sotavent (10 milles).

Quan acabem la regata: pica-pica i lliurament de medalles a Port Ginesta.

Fins dissabte!!!

 

La tercera prova del Trofeu Garraf acaba sense vent

  • Fotos (moltes gràcies al Xavi Muñoz)

El dia començava amb una previsió de llevant que feia preveure una bona jornada de regates. Efectivament, la sortida es va donar amb els 8 nusos pronosticats, però el vent va anar caient de manera que quan la flota va arribar a la boia de Port Ginesta ja es va trobar una encalmada que va impedir completar la prova prevista.

Ens veiem a la propera regata, el 20 de juny!

Dissabte 30, tercera prova del Trofeu Garraf

Dissabte tindrà lloc la tercera prova del Trofeu Garraf 2015, amb sortida en les proximitats de Port Garraf (senyal d’atenció a les 12 h).

El recorregut serà costaner. Abans del senyal d’atenció, el Comitè de Regata indicarà per ràdio VHF canal 08 el sentit del recorregut i si hi ha boia de desmarc, que estaria situada a unes 0,3 milles a sobrevent de la línia de sortida.

creuer (imatge del recorregut 2, segons el vent també pot ser el recorregut 1 i/o haver-hi boia de de desmarc)
promoció (imatge del recorregut 2, segons el vent també pot ser el recorregut 1 i/o haver-hi boia de de desmarc)

Una vegada finalitzada la regata, farem el pica-pica i el lliurament de medalles al CN Garraf. Tots els que vulgueu amarrar-hi, podeu demanar-ho al canal 9.

Fins dissabte!

La regata Regata Bahia de Pollença – Trofeu Alfonso Echegaray, amb un 50% de descompte per als regatistes de Port Ginesta

Nuestra próxima cita en Pollença tendrá lugar del viernes 29 al domingo 31 de mayo, aprovechando el lunes 1 de junio, festivo en muchas localidades, para regresar al puerto de origen.

Antes de la Reunión de Patrones, el grupo musical “Los Traviesos” tocarán en directo en el Restaurante-Marisquería Santos de CM Port Ginesta.

La Bahía de Pollença largará amarras desde el CM Port Ginesta, el viernes 29 de mayo a las 18.30h, para atravesar el Canal de Mallorca, arrumbando a Cabo Formentor, con arribada al Reial Club Nàutic Port de Pollença.

Al igual que en la pasada edición en el RCN Port de Pollença, el sábado por la noche tendrá lugar la Entrega de Premios y la Barbacoa de Bienvenida para las tripulaciones participantes.

Recordeu que els regatistes del Club Marítim Port Ginesta podeu gaudir d’un 50% en el preu de la inscripció.

www.bahiadepollensa.com

L’equip del CM Port Ginesta, campió del món de motonàutica

Carlos Santaella i Toni Guinot, de l’equip de Motonàutica del C.M. Port Ginesta presents a la gala de lliurament de premis UIM a Monte Carlo, Mònaco, com a campions mundials.

La Unió Internationale Motonautique U.I.M, va premiar al se Champions Awards Giving Gala celebrada el passat dissabte 7 de maç, a l’equip espanyol X Marine Racing de Santaella i Guinot, que el passat mes d’octubre van guanyar el Campionat Mundial d’Endurance a la categoria Class B, que es va disputar en aigües del port de Badalona.

L’acte que va homenatjar a tots els esportistes campions a les seves corresponents categories, va tenir lloc a la Salle des Étoiles del Hotel Sporting Monte Carlo, en el principat de Mònaco. Panorama Nàutic també va assistir a l’acte per donar suport a aquest grans campions.

A aquesta gala van assistir Carlos Santaella i Toni Guinot, com vigents Campions del Mon en la categoria d’Endurance Class B, Boat Production con Graünner Stilete 26 y Suzuki DF250 i base nàutica a Port Ginesta, van rebre els seus trofeus de la ma de les autoritats de la UIM.

Moltes Felicitats !!!