La segona prova del Trofeu Ventolina, anul·lada per les condicions meteorològiques

Dissabte començava amb un cel gris i el vent en calma i sobre tot molta mar de fons, fruit de la llevantada dels dies anteriors, i que afectava fortament a la bocana del Port, comprometent la seguretat d’una possible sortida i entrada de la flota.

Després d’un ajornament a terra d’una hora i mitja, a l’espera d’una possible millora de les condicions, finalment va quedar anul·lada aquesta segona prova del Trofeu Ventolina.

Ens trobem a la propera regata, la tercera del Trofeu, el 17 d’octubre!

Dissabte 11, prova final del Trofeu Garraf

El proper dissabte tindrà lloc la cinquena i darrera prova del Trofeu Garraf 2015, que serà decisiva per a la classificació final del Trofeu!

Aquesta prova tindrà lloc en el marc de la Regata Bufacaldos del CN Garraf (puntuable per a la Copa Catalana de Creuers zona sud-centre) i els recorreguts seran les travesses següents:

  • Garraf-Piscifactoria de Vilanova-Garraf (20 mn)
    per al grup Creuer ORC.
  • Garraf-Aiguadolç-Garraf (8 mn) per al grup Promoció.

Sopar de final del trofeu

A partir de les 20.30 h tindrà lloc a les instal.lacions del Club Nàutic Garraf la butifarrada i el lliurament de premis. L’import dels tickets per a la butifarrada és de 10 EUR (recordeu que estan inclosos 5 tickets per als inscrits a la regata Bufacaldos).  Si us plau confirmeu la vostra assistència al CN Garraf!

Regata Bufacaldos
Puntuable per a la Copa Catalana de Creuers zona centre-sud.(els recorreguts de dissabte coincideixen amb la 5a prova del Trofeu Garraf)Documents: Anunci de regata | Instruccions de regata | Instruccions particulars ORC | Instruccions particulars ORC Vintage

(La inscripció es pot fer en línia al web del CN Garraf)

 

Dissabte 20 de juny, quarta prova del Trofeu Garraf

El proper dissabte 20 tindrà lloc la quarta prova del Trofeu Garraf, amb senyal d’atenció a les 12 h en les proximitats de Port Ginesta.

Els recorreguts previstos tenen com a base un triangle de 2 milles de costat i són: per al grup Promoció una volta al triangle (6 milles), i per al grup Creuer RI una volta al triangle i un sobrevent-sotavent (10 milles).

Quan acabem la regata: pica-pica i lliurament de medalles a Port Ginesta.

Fins dissabte!!!

 

La tercera prova del Trofeu Garraf acaba sense vent

  • Fotos (moltes gràcies al Xavi Muñoz)

El dia començava amb una previsió de llevant que feia preveure una bona jornada de regates. Efectivament, la sortida es va donar amb els 8 nusos pronosticats, però el vent va anar caient de manera que quan la flota va arribar a la boia de Port Ginesta ja es va trobar una encalmada que va impedir completar la prova prevista.

Ens veiem a la propera regata, el 20 de juny!

Dissabte 30, tercera prova del Trofeu Garraf

Dissabte tindrà lloc la tercera prova del Trofeu Garraf 2015, amb sortida en les proximitats de Port Garraf (senyal d’atenció a les 12 h).

El recorregut serà costaner. Abans del senyal d’atenció, el Comitè de Regata indicarà per ràdio VHF canal 08 el sentit del recorregut i si hi ha boia de desmarc, que estaria situada a unes 0,3 milles a sobrevent de la línia de sortida.

creuer (imatge del recorregut 2, segons el vent també pot ser el recorregut 1 i/o haver-hi boia de de desmarc)
promoció (imatge del recorregut 2, segons el vent també pot ser el recorregut 1 i/o haver-hi boia de de desmarc)

Una vegada finalitzada la regata, farem el pica-pica i el lliurament de medalles al CN Garraf. Tots els que vulgueu amarrar-hi, podeu demanar-ho al canal 9.

Fins dissabte!