El Campionat de Catalunya de Creuers 2016, a Port Ginesta!

Club Marítim Port Ginesta 2016El Club Marítim Port Ginesta (CMPG) es plau en anunciar que el pròxim 2016 el campionat de Catalunya de Creuers es disputarà en aigües del Garraf, en l’incomparable marc del Sailing meeting 2016 fira internacional de la vela a Port Ginesta. El CMPG ha aconseguit aquest any que la prestigiosa prova esportiva es realitzi a les instal•lacions de Port Ginesta, presentant un projecte que promet dotar als regatistes del millor ambient, acostant el sector industrial i comercial de la vela als esportistes, alhora que és treballarà per estendre i difondre l’esport de la vela i en especial del creuer als visitants del Sailing meeting, (15.000 el 2015).

Així doncs el Club Marítim Port Ginesta, Port Ginesta i Sailing meeting’16 presentaran el cartell de la regata, l’anunci oficial i el director de Regata el pròxim dia 2 de febrer de 2016 a les instal•lacions de Port Ginesta.

Port Ginesta i el seu Club Marítim consoliden l’aposta per la vela i el creuer, tradicionalment Port Ginesta ha estat port base d’una de les regates amb més tradició, prestigi i repercussió internacional de les aigües de la Mediterrània Occidental, la Ruta de la Sal, regata que va néixer a Port Ginesta, on també des de fa 3 anys el port ha apostat per esdevenir la seu permanent de la fira internacional de la vela, Sailing meeting, alhora que ha organitzat regates de Clàssics, com el trofeu Aebec, i potenciat la seva flota de creuers fomentant les proves socials i regates ja amb tradició com el trofeu Alfonso Echegaray o la Regata del Delta. Aquest any doncs amb el campionat de Catalunya el Port i el Club assoleixen un nou estadi dins el món de la vela, esdevenint ara si el club i port referència del sector industrial i esportiu de la vela a Catalunya.

Club Maritim Port Ginesta / Port Ginesta / Sailing meeting’16

Classificacions de la 1a prova del Trofeu Hivern

El viento acompañó en el inicio de la temporada 2016, permitiendo celebrar la primera prueba del Trofeo Hivern Port Ginesta.

Un total de 17 embarcaciones entre promoción y crucero ORC compitieron en un recorrido al viento; triangulo para promoción y un bastón para crucero, ambos de dos vueltas.

Al finalizar la prueba, se celebró un pica pica donde los regatistas pudieron comentar las anécdotas de la regata.

Destacar la presencia de una nueva embarcación en la clase Promoción, el ACUARIDA de Miguel Romero.

Classificacions

  • Creuer ORC (les classificacions són provisionals, elaborades amb els ratigns 2015 a l’espera de tenir els certificats 2016 de totes les embarcacions):
  • Promoció

 

Diumenge 13, regata “La Marató de TV3″: navega i col·labora amb la Marató de TV3!

cartell marato 2015El Club Marítim Port Ginesta organitza per segon any consecutiu la Regata “La Marató de TV3″ amb l’objectiu aquest any de col·laborar, des de la nostra passió pel mar, amb la lluita contra la diabetis i la obesitat.

L’import de les inscripcions s’ingressarà íntegrament al compte de la Marató de TV3. Us hi esperem!!

Documentació:

Al finalitzar la regata, s’oferirà als participants un petit pica-pica ofert per la Marisqueria Santos.

 

Actividades para niños durante la regata: Algunos regatistas nos han sugerido realizar alguna actividad infantil, para que, mientras dure la regata ellos estén entretenidos.  Con el objeto de valorar la viabilidad de esta opción, es preciso me indiquéis mediante correo electrónico (isurus4910@gmail.com) las personas interesadas en esta actividad, y  el número de niños y edades.

Dissabte 7, quarta prova del Trofeu Ventolina

El proper dissabte 7 de novembre tindrà lloc la quarta prova del Trofeu Ventolina, amb senyal d’atenció a les 12 h en les proximitats de Port Ginesta.

El recorreguts compartiran la sortida i arribada, però seran diferents per als dos grups:

  • per a Promoció, dues voltes a un triangle al vent d’una milla de costat (total 6 milles).
  • per a Creuer ORC, un sobrevent/sotavent de 2 milles, dues voltes (total 8 milles).

Instruccions de Regata prova 4

Vegares II, del CM Port Ginesta, campeón de Catalunya de Cruceros

IMG_9845Este fin de semana se ha celebrado en aguas de Vilanova, el Campionat de Catalunya de Creuers, que organiza el Club Nautic de Vilanova.

La meteorología impidió dar salidas durante toda la jornada del sábado, por lo que la flota se mantuvo amarrada.

FullSizeRenderSin embargo el domingo, un levante de entre 8 y 10 nudos, sopló desde primeras horas, permitiendo al comité montar el campo de regatas y celebrar tres pruebas, consistentes en barlovento-sotavento para todas las clases.

Destacar los excelentes resultados de dos embarcaciones de Port Ginesta. El Vegares II, de Thomas Vekemans, que se proclamó Campeón de Catalunya en la categoría ORC 4-E y el Parana de Xavier Tur que se clasificó en segunda posición.

Asimismo, en la clasificación por equipos, el GINESTA TEAM (Vegares Dos – Parana – Isurus) se llevó la segunda posición.

IMG_9841Felicitamos desde aquí a los vencedores y a todos los participantes.

Atenció! Canvi de data de la 5a prova del Trofeu Ventolina al 28 de novembre

Us fem arribar la nota informativa del Club Nàutic Garraf:

Hola a tots;

L’ultima jornada del Trofeu Ventolina s’aplaça al 28 de Novembre, degut a la coincidència del dia 21 amb una regata puntuable de la classe d’Optimist.

El mateix dia 28 es realitzarà l’entrega de premis del Trofeu Ventolina, La Lliga de Solitaris i A Dos i el Trofeus Anuals, en el sopar habitual.

Per poder venir al sopar, es obligatori reservar plaça per poder planificar els lloc i l’àpat.

Espero la vostra comprensió i la vostra assistència el día 28.

Molt atentament;

CN Garraf

Dissabte 24, darrera prova de la Lliga de Solitaris i a Dos de Garraf

El proper dissabte 24 d’octubre es farà la darrera regata de la III Lliga de Solitaris i a dos de Garraf, amb un recorregut des de Garraf a Barcelona.

Per aprofitar que el dia 31 d’octubre es farà la Regata Panellet des del RCM Barcelona fins a Garraf, es podran deixar les embarcacions de manera gratuïta durant tota la setmana al RCM Barcelona.

La inscripció a aquesta prova és gratuïta.